photo-frame Plastisch chirurg Thijs de Wit
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Thijs de Wit

Armlift kosten

Wat zijn de kosten voor een armlift, en wat krijg je daarvoor? Lees verder voor een duidelijk overzicht van de armlift kosten en prijzen en ontdek hoe een behandeling je kan helpen om je doelen te bereiken.

De kosten / prijzen van een armlift behandeling

Een armlift is een zeer specialistische ingreep. De kosten van een armlift kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van de ingreep en de individuele wensen van de cliënt. Wij hanteren transparante prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Onze armlift prijs is inclusief consulten, de behandeling door een ervaren plastisch chirurg, en nacontroles om ervoor te zorgen dat het herstel goed verloopt.

BehandelingPrijs
Consult€50,-
Armlift€5250,-
Liposuctie bovenarmen€1995,-
Boek nu jouw consult

Armlift in termijnen betalen

Heb je niet het geld om jouw behandeling in één keer te betalen? Of wellicht wil je de ingreep niet in een keer betalen. Wij willen we dat je zonder zorgen je doelen kunt bereiken. Daarom werken we samen met Cosmetic Finance, zodat je de armlift kosten in termijnen kunt betalen. Dit biedt je de mogelijkheid om de kosten van een armlift over een langere periode te spreiden, zonder dat dit je direct financieel belast. De betaling in termijnen verloopt buiten ons om, maar we kunnen je helpen met informatie over de mogelijkheden.

Vergoeding armlift: is dit mogelijk?

Een veelgestelde vraag is of de armlift kosten vergoed worden door de zorgverzekering. In vrijwel alle gevallen wordt een armlift gezien als een cosmetische ingreep, wat betekent dat er geen terugbetaling van een armlift mogelijk is. Echter, in uitzonderlijke situaties, bijvoorbeeld bij extreme huidoverschotten na een forse gewichtsafname, kan er soms een (gedeeltelijke) vergoeding voor een armlift worden aangevraagd.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online