photo-frame Guido Dolmans Plastisch chirurg ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Guido Dolmans

Mommy makeover kosten

Benieuwd naar de kosten van een mommy makeover en wat je kunt verwachten? Ontdek hier alles over prijzen en kosten van een mommy makeover.

Wat zijn de kosten van een mommy makeover?

Een mommy makeover is een populaire keuze voor vrouwen die hun lichaam na een zwangerschap weer in vorm willen brengen. Het omvat vaak een combinatie van ingrepen zoals een borstlift, buikwandcorrectie, lipofilling en liposuctie. Maar wat zijn de mommy makeover kosten?

De exacte kosten van een mommy makeover kunnen variëren, afhankelijk van de ingrepen die worden uitgevoerd, de ervaring van de plastisch chirurg, en de kliniek waar je behandeld wordt. Bij ABC Clinic beginnen de mommy makeover kosten vanaf ongeveer €8.000, maar dit bedrag kan oplopen afhankelijk van de complexiteit van de ingreep en je persoonlijke wensen.

Bij het overwegen van een ingreep zoals een mommy makeover, is het belangrijk om naast de prijs ook te kijken naar de kwaliteit van de kliniek, de ervaring van de specialist en de nazorg. Daarom raden we altijd aan om reviews te lezen en alleen in zee te gaan met klinieken die bekend staan om hun uitstekende resultaten en persoonlijke begeleiding.

BehandelingPrijs
Consult€50,-
Mommy makeovervanaf€6000,-

Mommy makeover voor en na

Voor en na foto’s van een mommy makeover geven je een goed beeld van de resultaten die je kunt verwachten. Hieronder vind je enkele mommy makeover voor en na foto’s van cliënten, zodat je een realistisch inzicht krijgt. Littekens na een buikwandcorrectie of borstlift hebben tijd nodig om te genezen, en zullen in het begin rood en zichtbaar zijn. Tijdens je consult kun je gerust vragen naar vergelijkbare voor en na foto’s om een beter idee te krijgen van jouw mogelijke resultaat.
Mommy makeover voor
Voor
mommy makeover na, bukwandcorrectie voor en na
Na
mommy makeover voor, borstlift voor
Voor
mommy makeover na, borstlift na
Na
mommy makeover voor
Voor
mommy makeover na
Na
Bekijk meer foto's

Prijzen vergelijken: Nederland, België en Turkije

In Nederland liggen de mommy makeover kosten meestal tussen de €6.000 en €10.000, afhankelijk van de ingrepen waaruit de behandeling bestaat. Bij ons wordt de ingreep uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen die garant staan voor een veilige en zorgvuldige behandeling. Toch zijn er ook vrouwen die overwegen om de behandeling in het buitenland te laten doen, bijvoorbeeld in België of Turkije.

Mommy makeover België

In België zijn de mama makeover kosten te vergelijken met Nederlandse prijzen en die beginnen rond de €6.000.

Mommy makeover Turkije

In Turkije daarentegen zijn de kosten voor alle behandelingen lager, met prijzen die variëren tussen de €4.000 en €8.000. Hoewel de mommy makeover in Turkije kosten lager kunnen zijn, is het belangrijk om rekening te houden met extra reiskosten, mogelijke taalbarrières en de kwaliteit van de zorg en nazorg. In Nederland en België heb je de zekerheid van nazorg op hoog niveau en de mogelijkheid om altijd terug te komen voor controles. Helaas vallen er jaarlijks door complicaties slachtoffers in Turkije, wat terug te lezen is in de nieuwsberichten.

Wat zit er inbegrepen bij de mommy makeover prijs?

De mommy makeover prijs omvat doorgaans een combinatie van verschillende ingrepen, zoals een borstlift, buikwandcorrectie en liposuctie. Er wordt altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld, zodat je precies weet welke behandelingen nodig zijn en wat de totale kosten van de mommy makeover zullen zijn. Het is belangrijk om te weten dat de prijs meestal ook de consulten, anesthesie, de ingreep zelf en de nazorg dekt.

Worden mommy makeover kosten vergoed door de zorgverzekering?

Mommy makeover kosten niet vergoed door de zorgverzekering, omdat het gaat om cosmetische chirurgie. Een liposuctie, borstvergroting, borstlift of buikwandcorrectie vallen niet onder de verzekering. Mocht je een borstverkleining wensen, dan wordt deze enkel vergoed wanneer je lichamelijke klachten kunt aantonen door een te grote cupmaat.

Kan ik de mommy makeover kosten in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om de mommy makeover in termijnen te betalen. Wij werken hiervoor samen met Cosmetic Finance. Dit geeft je de flexibiliteit om de kosten over een langere periode te spreiden, zodat je de ingreep kunt laten uitvoeren zonder direct een groot bedrag te hoeven betalen. Dit is ideaal voor vrouwen die graag willen investeren in hun lichaam, maar de kosten liever over meerdere maanden willen verdelen.

Waarom kiezen voor ABC Clinic?

Bij ABC Clinic werken we samen met een team van ervaren plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in mommy makeovers. Wij bieden hoogwaardige zorg, uitstekende resultaten en een persoonlijke benadering. Onze kliniek staat bekend om haar zorgvuldige voorlichting, de mogelijkheid om consulten direct met de behandelend specialist te hebben, en onze uitgebreide nazorg. We begrijpen dat een ingreep zoals een mommy makeover een grote stap is, en daarom doen we er alles aan om je gedurende het hele proces te ondersteunen.

Conclusie: Is een mommy makeover iets voor jou?

Een mommy makeover kan een geweldige oplossing zijn voor vrouwen die na hun zwangerschap graag hun figuur willen herstellen. Of je nu kiest voor een behandeling in Nederland, België of Turkije, het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de mommy makeover kosten en wat je kunt verwachten. Bij ABC Clinic staan we voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een consult aanvragen? Neem vandaag nog contact op met ABC Clinic en ontdek wat een mommy makeover voor jou kan betekenen. Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een vrijblijvend consult via onze website, of ons bellen voor meer informatie. Samen bespreken we jouw wensen en stellen we een plan op dat bij jou past.

Veelgestelde vragen

Ik twijfel over een tweede kind, moet ik al een mommy makeover ondergaan?

Wanneer je twijfelt over het krijgen van een kind is het altijd verstandig om te wachten met een mommy makeover. Tijdens een zwangerschap ondergaat het lichaam namelijk weer veel veranderingen en kan (een deel van) de mommy makeover weer ongedaan worden.

Is het resultaat van een mommy makeover blijvend?

In principe is het resultaat van de mommy makeover blijvend. Toch is het resultaat afhankelijk van de stabiliteit van het gewicht. Ook kan de huid en het resultaat wijzigen door het natuurlijke verouderingsproces.

Waar word ik geopereerd bij een mommy makeover?

De mommy makeover wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Wat zijn de risico’s van de mommy makeover?

De risico’s van de mommy makeover zijn hetzelfde als die van de ingrepen die afzonderlijk worden gedaan. De mommy makeover is een algemene term die verschillende ingrepen denkt. Hieronder kunnen vallen: de borstlift, borstvergroting, buikwandcorrectie en liposuctie. De risico’s van elk van deze ingrepen zijn hierop van toepassing.

Welke behandelingen vallen onder een mommy makeover?

Hoe een mommy makeover er precies uitziet, verschilt per persoon. Voor de een is een buikwandcorrectie gecombineerd met een borstlift de beste oplossing. De ander heeft meer baat bij een borstvergroting. En soms kan ook een liposuctie-behandeling uitkomst bieden.

Relevante blogs

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online