photo-frame Annette van der Weide, ABC Clinic, ETZ Tilburg
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Annette van der Weide

Flapoorcorrectie kosten

Wat kost een flapoorcorrectie bij ABC Clinic? Op deze pagina lees je meer over de flapoorcorrectie prijzen en wat er allemaal bij inbegrepen is.

Flapoorcorrectie prijs

De kosten voor een normale flapoorcorrectie zijn 1800. Dit is voor een ingreep van beide oren onder plaatselijke verdoving. Tijdens het gratis consult met de plastisch chirurg worden de kosten definitief met je besproken.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Oorcorrectie eenzijdig
Lokale verdoving€1100,-
Oorcorrectie tweezijdig
Lokale verdoving€1800,-

Wat is inbegrepen in de prijs?

De flapoorcorrectie prijs is inclusief het eerste consult, de ingreep door een ervaren plastisch chirurg en de nacontroles. Tijdens het consult zal de plastisch chirurg jouw wensen en verwachtingen bespreken en een behandelplan opstellen. Na de ingreep wordt er gezorgd voor adequate begeleiding tijdens het herstel, zodat je de beste resultaten kunt behalen.

Flapoorcorrectie vergoeding

Wanneer wordt een oorcorrectie vergoed? Dit ligt aan de leeftijd waarop je de correctie laat uitvoeren.

Flapoorcorrectie vergoeding voor kinderen

Voor kinderen tot en met 18 jaar worden de kosten van een flapoorcorrectie vergoed. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de huisarts of jouw zorgverzekeraar. Let op: bij ABC Clinic behandelen wij geen kinderen.

Flapoorcorrectie vergoeding voor volwassenen

Voor volwassenen worden de flapoorcorrectie kosten in de meeste gevallen niet vergoed. De operatie flaporen prijs komt na je 18e verjaardag niet in aanmerking voor vergoeding, wat betekent dat je deze zelf zult moeten betalen.

Correctie flaporen verzekering

Veel zorgverzekeraars bieden geen dekking voor een flapoorcorrectie, wat betekent dat je de kosten voor het corrigeren van de flaporen zelf moet betalen. Het is belangrijk om vooraf bij jouw zorgverzekeraar te informeren naar de mogelijkheden van de verzekering. Dit helpt je om een beter inzicht te krijgen in de financiële aspecten van de behandeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten van een flapoorcorrectie? Neem contact op met ABC Clinic voor een vrijblijvend en gratis consult!

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult