photo-frame Drs. Kim de Weijer - Cosmetisch Arts KNMG
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Kim de Weijer

Neus verkleinen zonder operatie

Veel mensen willen de vorm van hun neus subtiel verkleinen of versmallen zonder onder het mes te gaan. Fillers kunnen hier optisch voor zorgen zonder operatie.

Wat houdt de behandeling in?

Een neus verkleinen of versmallen zonder operatie is voornamelijk een optische correctie. Met behulp van fillers kunnen bepaalde delen van de neus worden gemodelleerd, zodat deze kleiner lijkt. Dit wordt vaak gedaan bij mensen die geen drastische chirurgische ingrepen willen ondergaan, maar toch een subtielere uitstraling van hun neus wensen.

Hoe verloopt de behandeling?

Door het strategisch plaatsen van de neusfillers kan de neus optisch kleiner lijken. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het liften van de neusbrug of het aanpassen van contouren die de neus groter maken. Ook kan een haakneus in sommige gevallen mooi behandeld worden zonder de noodzaak van een operatie. Het effect is direct zichtbaar en de procedure duurt vaak niet langer dan 30 minuten.

Prijs van de behandeling

De prijs voor de behandeling van een scheve neus met fillers is afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte fillers en de complexiteit van de correctie. Bij ons krijg je altijd een transparante prijsopgave na het eerste consult.

De prijzen van de fillers vind je in onderstaande tabel. Een consult is belangrijk om de juiste prijs voor de neus filler te bepalen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online