Demi Heufkens

Mijn naam is Demi Melgert-Heufkens. Na het afronden van mijn opleiding tot HBO-verpleegkundige ben ik mijn carrière begonnen in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Twee jaar geleden verhuisde ik samen met mijn man en oudste dochter naar Etten-Leur, waarna ik aan de slag ging in het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Demi Heufkens

Na de geboorte van onze twee dochters voelde ik dat het tijd werd voor meer regelmaat in mijn werk-privé. Via een bekende kwam ik in contact met ABC Clinic, waar ik de kans kreeg om mijn verpleegkundige ervaring uit te breiden en opgeleid te worden tot OK-assistent voor de operaties binnen de kliniek. Naast mijn werkzaamheden op de OK neem ik ook andere taken op me, waardoor jullie me soms ook aan de balie kunnen tegenkomen.

De afwisseling tussen deze verschillende taken maakt mijn werk veelzijdig en uitdagend, en zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Wat mij aanspreekt in mijn werk bij ABC Clinic is de nadruk op cliëntvriendelijkheid en de persoonlijke aandacht die we onze cliënten bieden.

Ik hoop u snel te ontmoeten in de kliniek!

Groet Demi

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online